Agenda : 28 oktober bewonersavond

In navolging van de eerste bijeenkomst organiseren wij voor de direct omwonenden van het plangebied op 28 oktober 2020 een tweede bijeenkomst. In verband met de Coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om deze avond volledig digitaal te organiseren. Dat betekent dat wethouder Nelson Verheul, Jaap Dirkmaat (VNC) en Sander Veltmaat (Zebra) de plannen presenteren en in dialoog gaan met de direct omwonenden via een livestream.

Deze bijeenkomst wordt opgenomen en kan worden teruggekeken door geïnteresseerden. Dit bestand publiceren wij op deze website. Heeft u vragen over deze sessie? Stuur dan een e-mail naar info@zonneparkbergendal.nl. Wilt u zich als direct omwonende aanmelden voor deze sessie? Meld u dan aan via het onderstaande formulier.

*verplicht veld

Categorieën

Contactgegevens

Voor contact gebruikt u het contactformulier of emailadres: info@zonneparkbergendal.nl