Agenda: Inloopavond zonnepark berg en dal

Wilt u meepraten over het geplande zonnepark tussen Millingen, Leuth en Kekerdom? Kom dan op dinsdag 22 november 2022 van 19:30 tot 22:00 uur naar het Kulturhus in Kekerdom. De initiatiefnemers van het zonnepark – ABO Wind, Statkraft en ZEBRA – houden daar samen met de gemeente Berg en Dal een inloopavond.

Vragen beantwoorden

De wethouders Erik Weijers en Alex ten Westeneind openen de avond. Ze gaan met u in gesprek over het zonnepark in relatie tot het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Daarna lichten de initiatiefnemers hun plannen toe met 2D- en 3D-visualisaties. U kunt met hen doorpraten over de plannen en uw wensen voor het zonnepark. Ook zijn er experts aanwezig om uw vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de techniek die wordt toegepast en de invloed van het zonnepark op het landschap en de biodiversiteit.

Meer informatie

Zet u 22 november alvast in uw agenda? Locatie: Kulturhus, Schoolstraat 7 in Kekerdom. Aanmelden is niet nodig. Op 15 november leest u het programma van de inloopavond op deze website.

Categorieën

Contactgegevens

Voor contact gebruikt u het contactformulier of emailadres: info@zonneparkbergendal.nl