Agenda: inloopavond zonnepark berg en dal

De gemeente Berg en Dal en ABO Wind, Statkraft en ZEBRA, de initiatiefnemers van het zonnepark tussen Millingen, Leuth en Kekerdom nodigen u graag uit voor de inloopavond:

Wanneer: woensdag 1 maart 2023 van 19:30 tot 21:30 uur

Waar: schuttersvereniging O.E.V.1 De Natte, Heerbaan 117 in Millingen aan de Rijn.

Programma
Om 19:30 uur openen de wethouders Erik Weijers en Alex ten Westeneind de avond. Samen met de initiatiefnemers vertellen zij u meer over het gekozen ontwerp voor het zonnepark en over de ruimtelijke-ordeningsprocedure. Naast deze uitleg krijgt u volop gelegenheid om met de initiatiefnemers en medewerkers van de gemeente in gesprek te gaan.

3D visualisatie
Zo is er deze avond – net als tijdens de vorige inloopavond – de kans om verschillende plekken in het toekomstige zonnepark in 3D te bekijken. Dat gaat via een virtual-reality-bril. Zo krijgt u een goede indruk van het ontwerp.

Wat is er nog meer?
U kunt deze avond een kijkje nemen op het speciaal ingerichte beursplein. Hier kunt u met de wethouders in gesprek over de gemeentelijke procedure van het zonnepark. En er zijn verschillende experts om uw vragen te beantwoorden over het ontwerp, de techniek van het zonnepark, de netaansluiting en andere technische onderwerpen. Daarnaast krijgt u de gelegenheid mee te praten en informatie te ontvangen over de mogelijkheden van financiële participatie (deelname) in het zonnepark.

Meer informatie
Zien wij u op 1 maart bij de inloopavond? Aanmelden is niet nodig.

Categorieën

Contactgegevens

Voor contact gebruikt u het contactformulier of emailadres: info@zonneparkbergendal.nl