TWEEDE BEWONERSAVOND VOOR DIRECT OMWONENDEN + Video

In verband met de vele aanmeldingen werd er voor direct omwonenden een tweede bewonersavond georganiseerd op 28 oktober 2020 in navolging op de bijeenkomst op 6 oktober 2020 bij de familie Broekman in de schuur met 30 aanwezigen.

Het Coronavirus zette een streep door een fysieke bijeenkomst, maar vanuit de studio presenteerden wethouder Nelson Verheul, Jaap Dirkmaat (VNC) en Sander Veltmaat namens Zebra en VNC hun plannen en visie op het zonnepark.

Na de presentatie was er ruimte voor discussie. Jan Wassink van Vereniging duurzame energie Berg en Dal nam vanuit de studio deel aan de discussie en luisteraars en kijkers konden via de chatfunctie vragen stellen en input leveren aan de discussie.

Niet alle vragen konden tijdens de sessie worden beantwoord. Wij zorgen ervoor dat deze alsnog op korte termijn beantwoord zijn. Deze kun je vinden in de veelgestelde vragen op deze website.

De gehele sessie is hieronder terug te kijken? Of gebruik deze link om hem via youtube te bekijken.

Categorieën

Contactgegevens

Voor contact gebruikt u het contactformulier of emailadres: info@zonneparkbergendal.nl